Dhembe-qe-mungojne-2.jpg

18 Qershor, 2018 Të Reja

Nëse një dhëmb mungon në harkadën dentare dhëmbët e tjere migrojnë drejt hapsirës bosh. Si pasojë funksioni mbështetës humbet. Papila interdentare është e pambrojtur dhe fillojnë të zhvillohen proceset karioze në hapësiren ndërmjet dhëmbëve. Gjithashtu dhëmbët e kundërt zhvendosen drejt hapësirës ndërmjet dhëmbeve. Gjithashtu dhëmbët e kundërt zhvendosen drejt hapësirës bosh gjë që mund të cojë deri në lëvizjen e tyre.ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy