Rreth Nesh

Isufi Royal Dental

Isufi Royal Dental është një klinikë dentare bashkëkohore, me një staf të specializuar në Kirurgji Orale dhe Maksilofaciale, Implantologji, Ortodonci, Protetike, Terapi dhe Estetike. Ne bëjmë bashkë Artin dhe Shkencën për të përmiresuar jetën e pacientëve tanë.

ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy