Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Renato Isufi

Dentist Kirurg Oral dhe Maxillofacial

Dr. Renato Isufi

‘Isufi Royal Dental’ ju ofron gjithashtu edhe konsulta me dr. Renato Isufi, tek i cili mund te gjeni zgjidhjen e cdo problemi qe ju mund te keni.


ARRITJE PROFESIONALE

Fitues i bursës Helen Matras 2016

Mori pjesë në mënyrë aktive në operacionin kirurgjik të një fëmije me Tessier Cleft No.5, Kryer nga: Dr.Henry Kawamoto Prof.Luigi Clauser

Në mënyrë aktive mori pjesë në Konsultimet Ndërkombëtare me: Dr.Henry Kawamoto Dr.Antony S.Wolf

Koordinator i Konferencës EACMFS Rikonstruktiv

Anthony Walf Renato Isufi Henry Kawamoto

Rezervo nje takim me Dr. Renato Isufin

Oraret e Punes


E HËNË
09:00-20:00
E MARTË
09:00-20:00
E MERKURË
09:00-20:00
E ENJTE
09:00-20:00
E PREMTE
09:00-20:00
E SHTUNË
09:00-17:00


Kontakto Dr. Renaton

Informacionet e Kontaktit


+355695151545

renato_isufi@hotmail.com

Rezervo Takim


 • Edukimi
 • Eksperienca
 • Konferenca
 • Publikime
 • Prezantime

Universiteti i Mjekësisë Dentare Tiranë (2013)

 • Diplomuar në Stomatologji

Universiteti i Mjekësisë Tiranë, Departamenti i Oral dhe Maxillofacial
Kirurgji (2015-Aktualisht)

 • Specializim në Kirurgjinë Orale dhe Maksilofaciale

Universiteti i Mjekësisë në Kosovë, Departamenti i Kirurgjisë Maksilofaciale (Janar 2015)

 • Trajnim praktik në kirurgjinë maksilofaciale me:
  • Prof.Roberto Brusati (Itali)

Universiteti i Mjekësisë Tiranë, Departamenti i Neurokirurgjisë (Shkurt-Maj 2015)

 • Trajnimi Praktik në Kirurgjinë Mikrovaskulare me: o Prof.Jack McCann (Irlandë)
  • Prof.Mentor Petrela (Shqiperi)

Njësia e Kirurgjisë Cranio-Maksilofaciale, Spitali St.Anna dhe Universiteti Ferrara, Itali (tetor-dhjetor 2015)

 • Trajnimi Praktik në Kirurgjinë Cranio-Maksilofaciale me:
  • Prof.Luigi Clauser (Itali)
  • Prof.Manlio Galie (Itali)

Spitali Universitar Carl Gustav Carus, Departamenti i Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale Dresden, Gjermani (Shkurt-Maj 2016)

 • Trajnim praktik në: Kirurgjine e Traumatologjisë dhe Osteosynthesis, Implantology, Kirurgji Orthognathic, Kirurgjine e tumorit dhe Rindërtim, trajtimi plastike-estetike, buze dhe qiellëz te deformuar
 • Me:
  • Prof.Guenther Lauer (Gjermani)
  • Prof.Uwe Eckelt (Gjermani)

Spitali Henri Mondor. Departamenti i Kirurgjisë Rikonstruktive, Plastike dhe Maksilofaciale Paris France (Shkurt-Prill 2017)

 • Trajnimi Praktik në Plastikën Rindërtuese dhe Kirurgjinë Maksilofaciale me:
  • Prof.Jean Paul Meningaud (France)

“Isufi Royal Dental” (2013-Akrualisht)

 • Kirurg Oral
 • Dentist

Grupi i Organizatave të Konferencës (2005-2016)

 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2005
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2006
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2007
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2008
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2009
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2010
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2011
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2012
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2013
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2014
 • Konferenca e Kirurgjisë Orale dhe Maxiolofaciale në Shqipëri 2015
 • Koordinator i Konferencës EACMFS Kirurgjia Rikonstruktive e Bone dhe Soft Indeve në OMF Region 2016

Teknik Editor (2005-2016)

 • Libri Kirurgjia Maxillofaciale 2007
 • Libri i Implantologjisë Orale 2007
 • Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale Vol I-II 2010
 • Atlas i Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale 2011
 • Libri Implantologjia Dentare 2013
 • Ka marrë pjesë në mënyrë aktive në më shumë se 50 Konferenca dhe Aktivitete Shkencore brenda dhe jashtë Shqipërisë

Renato Isufi (Co Author) – Kur një nxjerrje dentare parashikohet të jetë e vështirë

 • Gazeta “Apolonia” Maqedoni
 • ISSN
 • Index Copenicus

Renato Isufi (Co Author) – Menaxhimi i emergjencave mjekësore në klinikën dentare

 • Gazeta “Apolonia”
  • ISSN
  • Index Copenicus

Renato Isufi (Author) – Rruga në një specialitet

 • Gazeta e Kirurgjisë orale dhe Maksillofaciale ne Shqipëri
  • ISSN

Renato Isufi (Co Author) – Krahasimi i Fistulave Oro-Antral me Fistulat e tjera të rajonit OMF në Tiranë

 • Gazeta Anglistikum
  • Faktori i ndikuar 6.88

Renato Isufi (Co Author) – Përdorimi i Arthrocentesis në pacientët me dysfunksionim TMJ

 • Gazeta Anglistikum
  •  Faktori i ndikuar 6.88

Renato Isufi (Co Author) – Kurora solo, shëndeti dentar dhe periodontal

 • Gazeta Anglistikum
  • Faktori i ndikuar 6.88

Renato Isufi (Co Author) – Një teknikë pa vidë dhe pa material për suprastrukturën e implanteve.

 • Gazeta Apolonia
  •  ISSN
  •  Index Copenicus

Renato Isufi (Co Author) – Kur një nxjerrje dentare parashikohet të jetë e vështirë

 • Kongresi Ndërkombëtar “Stomatologjia Sot” Maj 2010, Struga Maqedoni

Renato Isufi (Co Author) –Menaxhimi i emergjencave mjekësore në klinikën dentare

 • Kongresi Ndërkombëtar “Stomatologjia Sot” Maj 2010, Struga Maqedoni

Renato Isufi (Author) –Fundi i fakultetit dhe aftësia për të punuar me pacientët

 • Kongresi Ndërkombëtar “Stomatologjia Sot” 2013, Struga Maqedoni

Renato Isufi (Co Author) – Vlerësimi i estetikës së fytyrës në Kirurgjinë Orthognathic

 • Kongresi ndërkombëtar II i stomatologjisë tetor 2011, Prishtinë Kosovë

Renato Isufi (Author) – Përballimi i studentëve të stomatologjisë me kërkesat e punës së tregut

 • Kongresi ndërkombëtar II i stomatologjisë tetor 2011, Prishtinë Kosovë

Renato Isufi (Co Author) – Oro Pain fytyrës dhe menaxhimin e dominimit të saj në pacientët

 • Kongresi ndërkombëtar II i stomatologjisë tetor 2011, Prishtinë Kosovë

Renato Isufi (Author) – Softueri kompjuterik në ndihmë në kirurgjinë Maxillofacial

 • Kongresi Ndërkombëtar II i Kirurgjisë Maksilofaciale 2011, Pejë Kosovë

Renato Isufi (Co Author) – Lazer diodë 980 nm në kirurgji pediatrike

 • Kongresi Ndërkombëtar

Renato Isufi (Author) –Rruga në një specialitet

 • Kongresi Ndërkombëtar Prishtinë, Kosovë 2015

Renato Isufi (Co Author) – Ndikimi i trajtimit të protezave në shëndetin oral

 • Kongresi Ndërkombëtar i Tetovës 2016

Renato Isufi (Author) –Si të përsoset një teknikë kirurgjikale (Osteotomia dypalëshe Sagitali Split Mandibular Ramus)

 • Kirurgjia rindërtuese e Bone dhe indit të butë në rajonin e OMF, 10-11 qershor 2016

Renato Isufi (Co Author) – Fistulat me mase te madhe Oro-Antral, trajtimi i tyre 

 • 23 Kongresi i Asociacionit Evropian për Kirurgjinë e Fytyrës së Cranio Maxillo
 • 13-16 shtator 2016, Londër Angli

Renato Isufi (Co-Author) – Prevalenca e lëndimit Temporomandibular në Departamentin e Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale.

 • Konferenca Nderkombetare Shkencore e Shkencave Profesionale, Nentor 2016, Durres Shqiperi

Renato Isufi (Co Author) –Kujdesi Dentar në Pacientët Bisfosfonat

 • Konferenca Kombëtare e Mjekësisë Stomatologjike, prill 2017, Tiranë

Renato Isufi (Author) – Përdorimi i garës Iodoform në plagën gojore dhe maksilofaciale.

 • Konferenca Kombëtare e Mjekësisë Stomatologjike, prill 2017, Tiranë

Renato Isufi (Author) – Teknika e Millard për çarje të njëanshme

 • Konferenca Ndërkombëtare Trajtimi i përkohshëm i deformimeve dentofaciale, Prishtinë Kosova 2017


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Pallati 47, Ap. 8, “Vllazën Huta“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.