Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Implanti DentarÇfarë është implanti dentar?


Implanti dentar është rrënja artificiale e një dhëmbi që është vendosur në kockën e gojës,për të shtuar një dhëmb që mungon ose një urë ku mungojnë disa dhëmbë.
Implantet janë të përbërë nga titani dhe janë plotësisht biocompatibile (të përshtatshme), me trupin e njeriut.

Kjo është një mundësi ideale për njerëzit që kanë mbetur pa një ose më shumë dhëmbë.
Implantet janë mbrojtës të dhëmbëve natyralë, duke përdorur implantet ne evitojmë përdorimin e dhëmbëve natyralë për një protezë fikse.  Implant Dentar

  • Kush janë avantazhet e një implanti?
  • Cilët janë pacientët që mund të vendosin implante?
  • Implanti Imediat
  • A jane te sigurta implantet?
  • Avantazhi i madh i implanteve eshte se ato ruajne kocken e nofullave nga humbja(tkurrja).
  • Zevendesojne nje apo me shume dhembe pa prekur ato ngjitur
  • Mund te mbajne nje ure fikse duke eleminuar nevojen e nje proteze te levizshme.
  • Sigurojne suport per nje proteze te levizshme duke e bere ate me komforte dhe stabel.
  • Funksioni i nje implanti eshte ai i zevendesimit te rrenjes se nje dhembi te humbur .
   Kandidati ideal per nje implant dentar eshte ai me nje higjene te mire te gojes.
  • Të gjithë ata që nuk kanë elemente të dhëmbëve natyralë dhe gëzojnë një shëndet të mirë, në përgjithësi mund t’i drejtohen vendosjes së një implanti.
  • Kush e ka përfunduar fazën e rritjes, në mënyrë tipike, 16 vjeç për femrat, 18 për meshkujt.
  • Pacientët që kanë pësuar traumë dhe kanë humbur disa dhëmbë.
  • Pacientët që përdorin protezat parciale të lëvizshme ose totale të levizshme.

  Ne rastet kur pacienti paraqitet në klinikë me një dhemb të thyer, i cili nuk mund te riparohet me mbushje apo punime protetike si shtift dhe këllëf, shpesh është e mundur që të bëhet në të njëjtën seancë ekstraksioni dhe vendosja e implantit në alveolen boshe .

  Më pas vendoset një kurorë provizore ndërkohë që fillon procesi i shërimit.
  Pas 4 muajve përreth implantit krijohet kockë e re,duke bërë që implanti të stabilizohet fiks në vëndin ku ishte dhëmbi natyral.
  Më pas bëhet vendosja e kurorës permanente .

  Ne gjykimet klinike globale implantet dentare kane rezultuar te shkelqyera ne drejtim te estetikes dhe parashikueshmerise.

  Garancia e punimit te porcalanit eshte 5 vjet.
  Per cdo paqartesi apo detaj mos hezitoni te kerkoni sqarime te metejshme.
  Te jeni te bindur qe keni bere zgjedhjen me te mire per komfortin e gojes suaj. Informacion per implantet dentare

  Gjate 30 viteve te fundit perdorimi i implanteve dentare ka ndryshuar nga themelet stomatologjine. Ato nuk konsiderohen me si eksperimentale pasi jane te rralla situatat ne te cilat ato nuk mund te perdoren.  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


  ORARET E PUNES


  E HËNË – E PREMTE
  9:00 AM – 8:00 PM
  E SHTUNË
  9:00 AM – 5:00 PM
  E DJELE
  MBYLLUR

  KONTAKTET


  Pallati 47, Ap. 8, “Vllazën Huta“

  renato_isufi@hotmail.com

  +355 69 51 51 545


  © Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.