Avantazhet e protezave te mbeshtetura mbi implantet dentare.

Shtator 24, 2018
full-arch-prosthesis.png
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Protezat e mbeshtetura mbi implantet dentare kane nje numer te madh avatazhesh ne krahasim me protezat klasike si me poshte :

 • Protezat e mbeshtetura mbi implante :
  • Ruajne kocken e nofullave .
  • Rikthejne dhe ruajne dimensionin vertikal okluzal.
  • Ruajne dhe permiresojne estetiken faciale.
  • Permiresojne te foluren.
  • Permiresojne okluzionin.
  • Permiresojne performancen e muskujve pertypes.
  • Keto proteza kane permasa me te vogla
  • Kane stabilitet shume te mire.
  • Ka jetgjatesi shume me te madhe se protezat klasike
  • Permirsojne shendetin psikologjik.

Funksioni i nje pacienti kur vendos nje proteze totale mund te reduktohet deri ne 1/6 nga funksioni qe pacienti kishte me dhembet natyral , ndersa nje proteze e mbeshtetur mbi implante mund ta ktheje kete funksion afersisht te njejte me dhembet natyral.

Nga Dr.Renato Isufi

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Pallati 47, Ap. 8, “Vllazën Huta“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.