Prof.Dr.Ramazan Isufi

Stomatolog

Prof. Dr. Ramazan Isufi

‘Isufi Royal Dental’ ju ofron gjithashtu edhe konsulta me prof. dr. Ramazan Isufi me nje ekperience 30 vjecare, tek i cili mund te gjeni zgjidhjen e cdo problemi qe ju mund te keni.Rezervo nje takim me Dr. Ramazan Isufin

Oraret e Punes


E HËNË
17:00-19:00
E MARTË
17:00-19:00
E MËRKURË
17:00-19:00
E ENJTE
17:00-19:00
E PREMTE
17:00-19:00Kontakto Dr. Ramazanin

Informacionet e Kontaktit


+355695151545

ramazanisufi@isufidental.com

Rezervo Takim

Mirenjohje


 • Edukimi
 • Eksperienca Profesionale
 • Aktivitete Shkencore
 • 1976-1980 KA MBARUAR FAKULTETIN E MJËKSISË DEGA STOMATOLOGJI ME REZULTATE TË SHKËLQYERA
 • 1990-1993 KA KRYER SPECIALIZIMIN PËR KIRURGJI ORO-MAXILLO-FACIALE NË FAKULTETIN E MJEKËSISË TIRANË .
 • 1999 KA MARRE GRADËN ” DOKTOR I SHKENCAVE MJEKËSORE “.
 • 2007 KA FITUAR TITULLIN “PROFESOR I ASOCIUAR” NGA MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS TË SHQIPËRISË.
 • 2012 KA FITUAR TITULLIN “PROFESOR DOKTOR” NGA MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS TË SHQIPËRISË
 • 2000-2015 SPECIALIZIME AFAT SHKURTRA PËR KIRURGJINË MAXILLO FACIALE NË PARIS, FRANCË, DRESDEN GJERMANI DHE GALWAY IRLANDË.
 • 1981-1990 MJEK STOMATOLOG NË KLINIKË DENTARE TIRANE
 • 1991-2014 PEDAGOG PRANË SHËRBIMIT TË KIRURGJISË O.M.F
 • 1993-2005 KIRURG ORO MAXILLO FACIAL NË SHËRBIMIN E KIRURGJISË OMF,QSUT .
 • 2005-në vazhdim SHEFI I SHËRBIMIT TE KIRURGJISË OMF ,QËNDRA SPITALORE UNIVERSITARE “NËNË TEREZA “,TIRANË.
 • 2005-në vazhdim .KONSULLI I SHQIPËRISË NE SHOQATËN EUROPIANE TË KIRURGËVE CRANIO MAXILLO FACIAL.(EACMFS)
 • 2007-në vazhdim . LEKTOR NE FAKULTETIN E MJEKËSISË TIRANË , PRISHTINË DHE TETOVË.
 • 2001 AUTOR I TEKSTIT “KIRURGJIA MAKSILO FACIALE” (RIBOTUAR NË 2008 )
 • 2007 AUTOR I TEKSIT “IMPLANTOLOGJIA ORALE “
 • 2010 BASHKËAUTOR NË TRAKTATIN E “KIRURGJISË ORALE DHE MAKSILO FACIALE VËLLIMI 1 DHE 2 “
 • 2011 BASHKËAUTOR “ATLASI I KIRRUGJISË ORALE DHE MAKSILO-FACIALE “
 • 2013 BASHKËAUTOR I TEKSIT “IMPLANTOLOGJIA ORALE”
 • 2012-NË VAZHDIM . KRYEREDAKTOR I REVISTËS SHQIPËTARE TE KIRURGJISË ORALE DHE MAKSILO FACIALE
  PREZANTIME NË AKTIVITETE SHKENCORE BRËNDA VENDIT
  PREZANTIME NE AKTIVITETE SHKENCORE JASHTË VËNDIT
  ARTIKUJ SHKENCOR TË BOTUAR BRËNDA VËNDIT
  ARTIKUJ SHKENCOR TË BOTUAR JASHTË VËNDIT
 • 2012 Mirënjohje nga Departamenti i Stomatologjisë, per kontribut të shquar në fushvn akademike dhe shkencore
 • 2015 Mirënjohje nga Shoqata e Kirurgeve maxillo facial të Kosovës për kontributin e dhënë në Kirurgjinë Orale dhe MaxilloFaciale
 • 2017 Merr Titulli “Nderi i Stomatologjisë Shqiptarë” për kontribut të shquar në zhvillimin e stomatologjisë shqiptare si petagog, drejtues shkencor dhe kirurg i talentuar në Kirurgjinë Maksilo Faciale.
ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy