Aurora Isufi Royal Dental

Stomatologe

Dr. Aurora Isufi

‘Isufi Royal Dental’ ju ofron gjithashtu edhe konsulta me Dr. Aurora Isufi tek e cila mund te gjeni zgjidhjen e cdo problemi qe ju mund te keni.Rezervo nje takim me Dr. Aurora Isufin

Oraret e Punes


E HËNË
09:00-20:00
E MARTË
09:00-20:00
E MËRKURË
09:00-20:00
E ENJTE
09:00-20:00
E PREMTE
09:00-20:00
E SHTUNË
09:00-17:00


Kontakto Dr. Auroren

Informacionet e Kontaktit


+355695151545

renato_isufi@hotmail.com

Rezervo Takim

Dr.Aurora Isufi

 • Edukimi
 • Eksperienca
 • Publikime
 • Prezantime
 • Studim në stomatologji (Nga viti 2008 deri në 2013)
 • Diplomuar në Stomatologji (2013)
 • Specializuar ne ortodonci 2016
 • Kursi ortodontik me Dr.Renzo Sorato (2016)
 • Trajnim në Greqi ne Universitetin e Athinës (National and Kapodistrian University of Athens) me Prof.Demetros Halazonitis (Nëntor 2016)
 • Trajnim ne France, Paris ne universitetin e Pitié Salpétrière (2018)

Dentiste në “Isufi Royal Dentist” (Nga 2013 – deri në Sot)

 • Aurora Isufi (Co-Author):
  • “Rruga në specialitet” Gazeta e Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale në Shqipëri
 • Aurora Isufi (Co-Author):
  • Fistulat Oroantralë në krahasim me Fistulat e tjera të Rajonit OMF në Tiranë,
  • Shërbimi i Kirurgjisë së OMF,
  • Gazeta Anglistikum,
  • Faktori i ndikuar 6.88, Maqedoni
 • Aurora Isufi(Co Author) :
  • “Menaxhimi i kisteve të dhëmbit odontogenic me perforim në sinusin maxillarë” Apolonia
  • Gazeta Maqedoni
 • Aurora Isufi(Co Author):
  • Çrregullime traumatike temporo-mandibulare,
  • Gazeta Apolonia, Maqedoni
 • Aurora Isufi (Co Author):
  • “Shpërthimi dypalësh i braktisur i degëve në Ramus” Gazeta Dental e Shqipërisë 2017
 • Aurora Isufi (Co Author):
  • “Ballafaqimi me studentët e stomatologjisë për kërkesat e punës së tregut” Kongresi Ndërkombëtar i Stomatologjisë II tetor 2011 Prishtinë Kosovë
 • Aurora Isufi (Co Author):
  • “Rruga në një Specialitet” Konferenca Ndërkombëtare e Kirurgëve Oral dhe Maxillofacial , 2015, Prishtinë
 • Aurora Isufi (Co Author):
  • “Aftësia për të punuar në pacientë pas përfundimit të universitetit” Sot, Maqedonia
 • Aurora Isufi(Co Author):
  • “Programe të reja që ndihmojnë në kirurgjinë orale dhe maksilofaciale” Kongresi Ndërkombëtar i Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale në Kosovë.
 • Aurora Isufi (Co Author) :
  • “Bashkëpunimi në kirurgji orthognathic të specialistëve të stomatologjisë të ndryshme” Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale në Shqipëri 2014
 • Aurora Isufi (Author) :
  • “Kujdes në pacientët që përdorin Bisphosphonates” Konferenca Ndërkombëtare e Stomatologjisë 2017
 • Aurora Isufi(Co Author) :
  • “Përfitimet e garzës së Iodoformit në operacionin omf” Konferenca Ndërkombëtare e Stomatologjisë 2017
ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy