Shërbimet


Ofrojmë shërbim te specializuar me cilësi të lartë


Kirurgji Maxillo Faciale

Kirurgji Maxillo Faciale

KIRURGJI ORALE


Klinika jone ofron një shërbim të specializuar të kirurgjisë Maxillo – Faciale & Orale.


Implantologji

Cfarë është

IMPLANTI DENTAR


Implanti dentar është një rrënjë artificiale e vendosur në kockën e nofullës.


Ortodonci

Cfarë është

ORTODONCIA


Ortodoncia eshte ajo pjese e dentistrise qe merret me drejtimin ose levizjen e dhembeve.Terapi Dentare

Trajtimin terapeutik të dhëmbëve

TERAPI DENTARE


Trajtimi i dhembeve te prishur
Rikonstruksionet me vidë dhe kompozitë


Ortopedi

Kurorat dhe urat fikse

ORTOPEDI


Kellefet permanent mund te behen prej materialesh te ndryshme,si vetem metal, metal dhe porcelan, mund te jene zirkon porcelan dhe vetem porcelan.


Profilaksi

Pastrim Gurezash

PROFILAKSI


Prania e gurezave e veshtireson pastrimin e dhembeve me furce dhe fijen dentare,duke cuar ne krijim e kaviteteve
ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy