vitamin-D-1200x794.jpg

Ne pergjithesi me kalimin  e moshes kockat dhe kycet fillojne te japin shqetesime.Per kete aryse duhet te merren disa hapa te rendesishem si : Humbja e peshes ,ushtrimet fizike dhe te kaolohet kohe e mjaftueshme ne diell per te marre vitaminen K,e cila eshte shume e rendesishme per shendetin e kockave dhe ul ne menyre te ndjeshme shanset per zhvillimin e disa semundjeve si : Skleroza multiple , problemet e zemres dhe artriti reumatoid. Gjithashtu studimet e fundit e lidhin Vitaminen D edhe me permiresim te shendetit mendor .

Vitamina D mund te luaj nje rol te rendesishem per ecurine afatgjate  te implanteve dentare .,sepse prezenca e saj ose mungesa e saj mund te ndikojne ne suksesin e integrimit te implantit ne kocke.

Gjithashtu Vitamina D ndihmon ne shendetin e midhrave te dhembeve ,ndihmon ne prodhimin e substancave qe reduktojne nivelin e bakterieve ne goje.

Dr.Renato IsufiORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Kryqëzimi i farmacisë 10, “Rruga e Dibrës 10, Tirana, Albania“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY.Privacy Policy