Demtimet e Dhembeve , Nofullave dhe Fytyres

Korrik 26, 2018
Slide1-1.jpg
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Demtimet e dhembeve , nofullave dhe fytyres jane te shumellojshme,ato  zene 1/3 te demtimeve te te gjithe organizmit te cilat ne mjaft raste behen shkak dhe per vdekjen e te semurit .

Keto demtime qe nga viti 2005 e ne vazhdim si pasoje e rritjes se teknologjise ne imazheri dhe instrumentarium kane filluar te trajtohen ne baze te protokolleve bashkekohore.

Aktualisht ne trajtimin e ketyre demtimeve dominon osteosinteza me minipllaka te titanit te cilat realizojne nje rikontsruksion te mire te nofullave ,skeletit te fytyres dhe te kokes.

E rendesishme ne keto demtime eshte dhenia e ndihmes ne oren e pare dhe vendosja e nje diagnoze korrekte apo plani trajtimi korrekt .

Ne trajtimin e ketyre demtimeve nje rol te rendesishem ka trajtimi i plageve te fytyres te cilat luajn rol ne estetiken e pacientit.

Nuk duhen harruar pasojat e ketyre demtimeve dhe menaxhimi i tyre ne kohe.

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


ORARET E PUNES


E HËNË – E PREMTE
9:00 AM – 8:00 PM
E SHTUNË
9:00 AM – 5:00 PM
E DJELE
MBYLLUR

KONTAKTET


Pallati 47, Ap. 8, “Vllazën Huta“

renato_isufi@hotmail.com

+355 69 51 51 545


© Copyright 2018 – ISUFI ROYAL DENTAL. All rights reserved. Designed by EROL DIGITAL AGENCY

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.